Prohlížíte článek

Připravovaný projekt

Pracujeme na tom největším projektu, do kterého jsme se zatím pustili. Tím jsou kompletní Rataje v podobě jako jsou ve hře Kingdom Come: Deliverance. První velký komplet bude horní hrad, který dáváme do předprodeje. Plánované dokončení stavebnice je podzim tohoto roku.

Hrad v předprodeji bude za 20 tis korun.
Kupující dostanou nižší cenu, než bude později u stavenice*, která se bude běžně prodávat. Exklusivní balení, které bude číslované a v menším vydání. Několik bonusových materiálů-
Rozměry hradu budou zhruba 500 x 500 mm
Hrad bude upravený tak, aby byl jen čtvercový a tak se lépe stavil, bude co nejvíce věrohodný své předloze ze hry.
U panské obytné části a kasáren budou ve stavebnici i vnitřky. V sestavené stavebnici nebude možnost nahlédnout dovnitř, proto pro vnitřky budou vytvořeny falešné stěny a budou se tak moci sestavit a vystavit mimo model hradu, aby do nich byl přístup i bez sundávání některých částí hradu.
Pro tuto exklusivní verzi bude vytvořeno několik unikátních rytířů do turnaje konajícího se na hradě. Tyto figurky pak už nebude možné v měřítku 1/72 zakoupit jiným způsobem.
Každá stavebnice navíc bude duel dvou rytířů v měřítku 1/48. Každá stavebnice bude mít unikátní kombinaci figurek a tak se dvojice nebudou opakovat.

*předprodejová nabídka bude vždy zvýhodněná, i když konečná cena bude stejná a nebo nižší, třeba přidáním několika dalších stavebnic z města